Proiecte

Tete a tete

DETALII

Beneath the
self

DETALII

Fashion show

detalii

Alte proiecte

The Reel Deal

În cadrul evenimentului „ The Reel Deal” s-au rulat 2 filme din Registrul Public, împreună cu un scurt-metraj realizat de un student din cadrul Universității Naționale de Artă. Evenimentul s-a desfășurat într-o singură zi, rulând fiecare film de 2 ori – o dată de dimineață și o dată seara. Având loc la începutul lunii iulie a anului 2021, din cauza situației epidemiologice provocate de SARS-CoV-2, am considerat că tinerii nu au mai avut ocazia să se relaxeze și să savureze un film împreună cu prietenii lor la cinema, profitând de această ocazie pentru a le oferi vizibilitate. Fiind un eveniment al Departamentului de Logistics & Fundraising, am dorit să oferim profitul clubului, pentru a susține următoarele proiecte.

 

Beatitudinem

Evenimentul Beatitudinem a avut ca scop principal promovarea viziunii tinerilor artiști expozanți, în cadrul expoziției de artă fiind lucrări de artă plastică, instalații contemporane, fotografie, performance live, instalații video și sunet. Proiectul a fost o oportunitate de a expune consecințele efectului de izolare (în urma pandemiei), care a influențat maniera în care percepem simțurile, care ne-a făcut să trăim într-un prezent guvernat de amintiri și senzații vechi și prin care am dobândit un nou simț: distanțarea ca reflex condiționat.  


Hack It On

Evenimentul „Hack it on!”, inspirat dintr-un eveniment de tip hackathon, îşi propune să aducă  împreună  adolescenți  pasionați  de  domeniile  IT  și  business. Am pornit în derularea acestui proiect din dorinţa de a antrena cât mai mulți tineri ingenioși și creativi să își expună calitățile și viziunile într-un cadru organizat, oferind soluții cât mai simple pentru problemele din jur. De asemenea, proiectul susține și adaptarea modului de lucru la un ritm rapid, cheia competiției fiind găsirea unor soluții cât mai benefice, într-un timp cât mai scurt.

 

#standwithukraine