Proiecte
Alte proiecte
A Little Party Killed Nobody
„A Little Party Killed Nobody” a fost un eveniment care a constat în rezolvarea unui mister prin efectuarea unor probe de tipul celor pe care le găsești într-un Escape Room, dar la care participanții au avut acces și la personajele poveștii care le-a fost prezentată înainte de începerea traseului. Prin acest eveniment, am vrut să determinăm participanții să lucreze în echipă pentru a se descurca în situații limită și contra-cronometru, să prelucreze informațiile primite în folosul lor și să întărească prieteniile dintre ei.
The Roaring Ticket
The Roaring Ticket a fost un eveniment marca Interact Cișmigiu, ce a constat într-un treasure hunt prin centrul capitalei București. Bazându-se pe o poveste criminalistică, acest eveniment a avut ca scop identificarea unui personaj principal dintr-o scenetă, invitații ajungând la el prin descoperirea unor indicii. Probele de pe parcursul evenimentului au solicitat ingeniozitatea și adaptabilitatea tinerilor. Echipele formate din cei 90 de participanți au fost asemenea unor grupe de detectivi care au avut de deslușit mesaje secrete, întregul eveniment fiind unul de neuitat.
The Reel Deal
În cadrul evenimentului „ The Reel Deal” s-au rulat 2 filme din Registrul Public, împreună cu un scurtmetraj realizat de un student din cadrul Universității Naționale de Artă. Evenimentul s-a desfășurat într-o singură zi, rulând fiecare film de 2 ori – o dată de dimineață și o dată seara. Având loc la începutul lunii iulie a anului 2021, din cauza situației epidemiologice provocate de SARS-CoV-2, am considerat că tinerii nu au mai avut ocazia să se relaxeze și să savureze un film împreună cu prietenii lor la cinema, profitând de această ocazie pentru a le oferi vizibilitate.
Beatitudinem
Evenimentul Beatitudinem a avut ca scop principal promovarea viziunii tinerilor artiști expozanți, în cadrul expoziției de artă fiind lucrări de artă plastică, instalații contemporane, fotografie, performance live, instalații video și sunet. Proiectul a fost o oportunitate de a expune consecințele efectului de izolare (în urma pandemiei provocată de SARS-CoV-2), care a influențat maniera în care percepem simțurile, care ne-a făcut să trăim într-un prezent guvernat de amintiri și senzații vechi și prin care am dobândit un nou simț: distanțarea ca reflex condiționat.
Hack It On
Evenimentul „Hack it on!”, inspirat dintr-un eveniment de tip hackathon, îşi propune să aducă împreună adolescenți pasionați de domeniile IT și business. Am pornit în derularea acestui proiect din dorinţa de a antrena cât mai mulți tineri ingenioși și creativi să își expună calitățile și viziunile într-un cadru organizat, oferind soluții cât mai simple pentru problemele din jur. De asemenea, proiectul susține și adaptarea modului de lucru la un ritm rapid, cheia competiției fiind găsirea unor soluții cât mai benefice, într-un timp cât mai scurt.