Beneath The Self

Un proiect marca Interact Cișmigiu

Despre eveniment

 

Evenimentul Beneath the Self propune atât trupe de teatru, cât și alte momente artistice pregătite de tineri, precum reprezentații de dans și interpretări muzicale. Prin Beneath the Self, le oferim tinerelor talente un spațiu și o audiență pentru a-și prezenta spectacolele, folosindu-ne astfel de artă pentru a aduce oamenii împreună.

Ediții

-Având la bază tema empatia, prima ediție a evenimentului Beneath the Self compune esența spectacolelor de teatru, ducând tradiția evenimentului mai departe, incluzând și alte ramuri artistice precum muzica şi dansul, lăsând loc pentru originalitatea și contribuția personală a interpreților.

-Intitulat Beneath the story. Peace of our self, evenimentul a avut ca temă „stories & histories”, publicul asistând astfel la crearea unui sentiment de comuniune, fiecare având câte o poveste de spus, dar și una de ascultat.

 

-Intitulată Changing the stories we live by, prin această ediție ne dorim să unim oamenii într-un scop nobil, prin cel mai cunoscut și eficient mijloc: prin povești.

Cauze

Prin cele două ediții, Beneath the Self a ajutat la:

construirea Teatrului Independent Grivița 53;

-secția de oncologie pediatrică de la Spitalul Fundeni.

#standwithukraine